Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu acest lucru. Am inteles. close

Logare client

News

Produse noi
Promoţii

Despre noi

Monacor Romania a aparut pe piata romaneasca de profil ca un raspuns la dezvoltarea acesteia cat si datorita cererii in continua crestere de produse profesionale. Monacor Romania ofera toate produsele firmei germane Monacor International GmbH, adica aproximativ 6300 de repere grupate in noua familii de produse. Pentru mai multe informatii va rugam sa cereti catalogul de prezentare al firmei sau consultati fisierul Monacor International. Monacor Romania ofera produse si consultanta de specialitate comerciantilor, firmelor de impresariat, inginerilor de sunet pentru spectacole si tuturor celor interesati de o colaborare reciproc avantajoasa.

Monacor International GmbH a fost infintata in 1964 in Bremen, Germania de catre Gϋnter Schilling.
Daca in 1964 firma era formata din doi angajati iar spatiul de desfasurare a activitatii era resedinta familiei Schilling, astazi Monacor International inseamna aproximativ 600 de angajati in toata Europa si un spatiu de 25.000 mp in Bremen unde a ramas sediul firmei.
Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita impunerii unui inalt standard de calitate pentru produse dar si printr-o satisfacere prompta a cererii clientilor.

Monacor International ofera peste 5000 de produse grupate in noua mari familii:

1. PA – public address – nu conteaza daca informatia acustica este transmisa de cuvinte sau muzica, ea creaza interes.
Pentru a capta acest interes si pentru a-l mentine calitatea mesajului trebuie sa fie foarte buna.
Astfel Monacor International va ofera o serie de produse de cea mai inalta calitate care acopera aproape toate cerintele pe care le intalniti.

2. Sisteme de securitate – nevoia de securitate si siguranta ocupa o pozitie din ce in ce mai importanta in lumea moderna.
Monacor International ofera camere de monitorizare cu lentile disponibile pentru orice aplicatie, video-recorder cu timp prelungit, multiplexoare, monitoare, sisteme PIR si sisteme de alarma.

3. Aparate de masura si control – module active, aparate de masura digitale, crossover, sofware specializat si multe alte produse pentru persoane care doresc sa isi construiasca sistemul audio singuri.

4. Conectica – degeaba ai echipament de cea mai buna calitate daca legatura dintre parti este slaba.
Monacor International elimina acest lucru oferind cabluri si mufe, video si audio, de cea mai buna calitate.

5. Surse de energie – energia controlata = baza electronicii.
Monacor International ofera variate surse de energie si un mare numar de acumulatori cat si incarcatori de acumulatori.

6. Echipament auto Hi-Fi – cuvantul cheie “putere”
Puterea, la un standard ridicat, este cheia pentru un sistem audio dedicat automobillului.
Astfel in oferta Monacor International puteti gasi: amplificatoare, egalizatoare, crossovere si difuzoare de cea mai inalta calitate.

7. Difuzoare – Kevlar, Kapton, fibra de carbon, aluminiu.
Cu peste 300 de difuzoare fabricate din materiale de inalta clasa, descrise mai sus, Monacor International ofera produse pentru toate aplicatiile: Hi-Fi, PA, auto, incinte profesionale.

8. Echipament DJ – sunet si lumina.
Colaborarea intre Monacor International si utilizatorii profesionali a dus la impunerea pe piata de profil a brandului IMG Stage Line.

9. Sisteme de iluminare – flexibilitate.
Iluminarea cu lampi halogene ofera o foarte mare posibilitate de configurare a unui spatiu.
Astfel, Monacor International ofera diferite tipuri de lampi pentru diferite aplicatii.

JOIN US!

JOIN US!